چسباندن سنگ نمای کنده شده با طناب،بهترین چسب سنگ نمای ساختمان
نوشته شده توسط : گل نسیم

چسباندن سنگ نمای کنده شده با طناب،بهترین چسب سنگ نمای ساختمان

بعضی از افراد برای سنگ کردن نمای ساختمان خود از سنگ های کوچک استفاده می کنند. این گونه از افراد نمی توانند برای این که سنگ نمای آنها دچار ریزش نشود از پیچ و رولپلاک نما استفاده کنند. به همین خاطر هرگاه چنین نماهایی دچار ریزش می شوند صاحبان آنها نمی دانند چگونه آنها را تعمیر کنند.

زیرا به خاطر اندازه کوچک سنگ ها ممکن است با پیچ و رولپلاک نمای ساختمان دچار شکستگی شوند. برای حل این مشکل معمولا از روش چسباندن سنگ نمای کنده شده به وسیله چسب استفاده می شود.

زیرا با استفاده از یک سری چسب های مخصوص می توان به خوبی چنین سنگ هایی را به نما چسباند و از زشت شدن ظاهر نما جلوگیری کرد. البته بهتر است بدانید انجام چنین کاری شاید در ظاهر ساده باشد ولی اگر توسط افراد ناوارد انجام شود حتما مشکلات مختلفی مانند کج شدن سنگ های نما را به دنبال خواهد داشت. بنابراین بهتر است چنین کاری را نیز به افراد ماهر سپرد.

چسباندن سنگ نما به وسیله چسب

چسباندن سنگ نما به وسیله چسب

بسیاری از افراد این سوال را می پرسند که چرا سنگ نما را چسب می کنند؟ بهتر است بدانید در همه مواقع از روش چسباندن سنگ نما استفاده نمی شود. زیرا تنها زمانی این روش مورد استفاده قرار میگیرد. که اندازه سنگ های نما به قدری کوچک باشد که پیچ و رولپلاک به جای استحکام بخشیدن به آن ها احتمال شکستنشان را بالا ببرد.

در اینگونه از مواقع می توان به واسطه چسب های مخصوص سنگ های ریز نما مانند سنگ های آنتیک را به صورت کاملا مستحکم بر روی نما چسباند. این کار تا حد زیادی باعث می شود از سقوط چنین سنگ هایی جلوگیری کرد. بهتر است بدانید چسباندن سنگ روی نما به واسطه چسب نیز خود دارای قواعد مخصوصی است. اگر این گونه از قوائد به درستی رعایت نشوند حتما سنگ های نما آسیب خواهند دید.

در اغلب اوقات معمولا سنگ هایی که تنها به واسطه ملات به نما چسباند شده اند و برای استحکام آنها از چسب و پیچ و رولپلاک نمای ساختمان استفاده نشده است بعد از مدتی دچار ریزش می شوند. همانگونه که میدانید ریزش سنگ نما باعث می شود خسارت های مالی و جانی زیادی به صاحب ساختمان وارد شود.

بعضی از افراد به اشتباه تصور می کنند به واسطه چسب های یک دو سه یا آکواریوم می توانند سنگ های ریزش کرده از نما را بچسبانند. اما بهتر است بدانید اینگونه از چسب ها به هیچ وجه استحکام لازم را ندارند و بعد از مدتی دوباره سنگ دچار ریزش می شود به همین خاطر اگر نمای شما دچار ریزش شده است و نمی توانید آن را به واسطه پیچ رولپلاک نما ترمیم کنید بهتر است از چسب های مخصوص چسباندن سنگ نما استفاده کنید تا مشکلی در آینده برای نمای ساختمان شما به وجود نیاید.

بهترین چسب های نما کدامند؟

در صنعت ساختمان سازی امروزه از چسب های مختلفی برای چسباندن سنگ نما استفاده می شود که هر کدام از آنها دارای ویژگی های خاصی هستند. اما بهتر است بدانید در بین انواع برند چسب نما تنها چند مورد دارای کیفیت بالایی هستند که ما آنها را در اینجا برای شما بیان کرده ایم.

پودرهای مکانیزه

پودرهای مکانیزه را می توان جز پرقدرت ترین چسب های نما دانست. زیرا در ساخت این مدل از چسب از ترکیبات آب بندی و مواد معدنی استفاده شده است. همچنین بهتر است بدانید مواد معدنی که در ساخت این نوع از چسب ها به کار می روند بر پایه پلیمر های مصنوعی می باشند که همین امر موجب شده است ترکیب آنها با هم باعث به وجود آمدن یک نوع چسب بسیار پر قدرت شود که بتوان از آن به راحتی برای چسباندن سنگ های نما استفاده کرد.

پلی استر

معمولا بسیاری از نماکاران بعد از پودر های مکانیزه عقیده دارند چسب های پلی استر قویترین نوع چسب نما می باشند. حتی قدرت چسبندگی این نوع از چسب به گونه ای بالا می باشد که می توان از آن برای چسباندن سنگ های بزرگ نیز استفاده کرد. همچنین از چنین چسب هایی برای چسباندن سرامیک نیز استفاده می شود.

نحوه چسب کاری سنگ نما

چسب کاری نما کار سختی نیست. اما این به این معنی نیست که این کار را می توان به همه افراد سپرد. زیرا چنین کاری را باید حتما به افراد ماهر سپرد. در این روش معمولا ابتدا چسب بر روی نما مالیده می شود و سپس دوباره مقدار کمی چسب بر پشت سنگ مالیده میشود و سنگ بر روی قسمت چسب زده شده نما می چسبد.

مهمترین مزایای چسب کاری سنگ نما کدامند؟

چسب کاری سنگ نما مزایای زیادی به دنبال دارد که بهتر است با آنها آشنا شوید.

  • مقاومت: معمولا استفاده از چسب برای چسباندن سنگ نما موجب می شود مقاومت این گونه از سنگ ها به شدن بالا برود. یکی از مهم ترین مزایای چسب کاری سنگ نما این است که چنین کاری باعث می شود مقاومت سنگ های نما تا حد زیادی در برابر انواع عوامل جوی مانند: باد، باران و رطوبت بالا برود. البته همه این مزایا زمانی نمایان می شوند که چسب به خوبی خشک شود.
  • چسبندگی بالا: سنگ های نما زمانی که به واسطه چسب به نما چسبانده می شوند بسیار مقاوم می شوند. همچنین بهتر است بدانید قدرت چسبندگی این نوع از سنگ ها به گونه ای بالا می باشد که می توانند سنگ ها را برای سالیان زیادی بر روی نما ماندگار کنند تا حتی زلزله و طوفان نیز باعث ریزش آنها نشود. به همین خاطر استفاده از چنین روشی برای ساختمان هایی که برای ساخت نمای آنها سنگ آنتیک به کار برده شده است یک انتخاب کاملا مناسب می باشد.
  • سهولت استفاده: گاهی اوقات افراد دوست دارند که در مدت زمان کمی بتوانند نمای ساختمان خود را سنگ کنند. در اینگونه از مواقع استفاده از چسب سنگ برای چسباندن سنگ ها بهترین گزینه می باشد. زیرا با استفاده از این روش می توان با سرعت بالایی سنگ ها را بر روی نما چسباند. همچنین استفاده از این چسب ها برای افراد ماهر در این زمینه یک کار کاملا آسان به حساب می آید.

چسباندن سنگ به دیوار

چسباندن سنگ به دیوار

در گذشته تنها افراد نمای ساختمان خود را سنگ می کردند. اما امروزه همه دوست دارند علاوه بر نمای ساختمان دیوار های حیاط را نیز سنگ کنند تا بتوانند ساختمانی شکیل و زیبا داشته باشند. همین امر موجب شده است بسیاری از افراد به فکر سنگ کردن دیوار حیاط خود باشند. معمولا سنگ کردن دیوار و نما به یک شکل می باشد.

زیرا برای چسباندن سنگ به دیوار نیز باید سنگ ها را به واسطه ملات به دیوار چسباند.

اما بهتر است بدانید چون قطر دیوار کم است و احتمال لرزش و سقوط آن زیاد است بسیاری از افراد توصیه می کنند که برای سنگ کردن آنها از سنگ های بزرگ استفاده کنید تا بتوان سنگ ها را به وسیله پیچ و رولپلاک به دیوار وصل کرد. زیرا تنها با استفاده از چنین روشی می توان سنگ های روی دیوار را به خوبی مقاوم کرد.

مزایای چسباندن سنگ با پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست

استفاده از پیچ و رولپلاک برای چسباندن سنگ مزایای زیادی به همراه دارد. اما متاسفانه بسیاری از افراد با چنین مزایایی آشنایی ندارند و از این روش استفاده نمی کنند. اگر دوست دارید با چنین مزایایی آشنایی پیدا کنید ادامه این مطلب را به خوبی مطالعه کنید زیرا ما در اینجا بعضی از مهم ترین مزایای انجام این کار را برای شما بیان کرده ایم.

ایمن سازی نمای ساختمان

ایمن سازی نمای ساختمان یکی از مهم ترین مواردی است که همه صاحبان ساختمان باید به آن توجه کنند. در واقع می توان گفت همین اهمیت ایمن سازی نما موجب شده است استفاده از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست محبوبیت زیادی پیدا کند. زیرا در بسیاری از مواقع نما های سنگی دارای ایمنی بالایی نمی باشند.

در خیلی از اوقات نماهای سنگی که پیچ و رولپلاک نشده اند ممکن است تنها با یک زلزله کوچک بر روی سر رهگذران سقوط کنند و باعث شوند سلامتی بسیاری از افراد به خطر بیفتد و خسارت های مالی زیادی به افراد وارد شود.

چون ایران یکی از کشور های زلزله خیز است در هر زمانی امکان وقوع زلزله در آن وجود دارد. به همین منظور همه افراد باید به ایمن کردن سنگ نمای ساختمان های خود اهمیت ویژه ای بدهند.

تنها راهی که باعث میشود سنگ نمای ساختمان ها بسیار مقاوم شود استفاده از پیچ و رولپلاک نمامی باشد . به همین خاطر یکی از مزایای مهم پیچ و رولپلاک ایمن سازی نما می باشد.

حفظ زیبایی نما

حفظ زیبایی نما برای همه افراد اهمیت بالایی دارد. زیرا یکی از مهم ترین اهداف افراد از سنگ کردن نمای ساختمان خود زیباسازی نما می باشد. پیچ و رولپلاک سنگ نما همیشه نقش زیادی در حفظ زیبایی نما دارد.

چون با استفاده از این روش می توان تا حد زیادی امکان ریزش نما را کاهش داد . همانگونه که می دانید اگر قسمتی از نمای ساختمان دچار ریزش شود کل نما به طور کامل زیبایی خود را از دست می دهد.

در صورتیکه سنگ های ریزش کرده نما شکسته شوند پیدا کردن سنگی دقیق مشابه با آنها کار بسیار سختی است و ممکن است به خاطر پیدا نشدن سنگ مشابه حتی مجبور به تحمل چهره زشت نمای زیرش کرده تا مدت زمان زیادی شویم.

به همین منظور بسیاری از افراد برای جلوگیری از چنین مشکلاتی از پیچ و رولپلاک سنگ نما استفاده می کنند. چون با استفاده از این کار می توان خیال خود را از جهت ریزش سنگ نما تا مدت زمان زیادی راحت کرد.

برای این که بتوان زیبایی نمای خود را تا مدت زمان زیادی ماندگار کرد. باید ابتدا قبل از ریزش آن را به خوبی محکم کرد. چون با استفاده از روش پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست کردن میتوان هر نمایی را محکم کرد این روش در حفظ زیبایی نما نقش بسیار مهمی دارد.

کاهش هزینه ها

همیشه افراد تصور می کنند چون برای پیچ رولپلاک نمای ساختمان باید چندین نفر را استخدام کرد تا چنین کاری را انجام دهند حتما این کار بسیار هزینه بر است. در ابتدای کار شاید کارفرمایان مجبور به پرداخت هزینه شوند.

اما بهتر است بدانید این هزینه در برابر هزینه ی سقوط تنها یک قطعه سنگ از نما بسیار ناچیز می باشد. بنابراین می توان گفت که پیچ رولپلاک نما در تهران می تواند باعث کاهش هزینه ها شود. زیرا در بسیاری از مواقع که افراد به خاطر هزینه های اولیه این کار نمای خود را پیچ رولپلاک نما نمی کنند در آینده مجبور می شوند به خاطر ریزش سنگ نما دوباره از نو کل سنگ نما را تعویض کنند که چنین کاری به شدت هزینه بر است.

همچنین بهتر است بدانید ریزش سنگ نما همیشه خسارت های بسیار بزرگی را به همراه دارد. معمولا تنها صاحبان ساختمان هایی مجبور به پرداخت اینگونه از هزینه ها می شوند که سنگ نمای ساختمان خود را پیچ رولپلاک نمی کنند. به همین منظور می توان گفت پیچ رولپلاک نمای ساختمان تا حد زیادی باعث کاهش هزینه ها میشود.

نصب سنگ نمای ساختمان

نصب سنگ نمای ساختمان به هیچ وجه کار آسانی نیست حتما باید توسط افراد ماهر در این زمینه انجام شود. اما اگر دوست دارید یک آشنایی کلی با چنین کاری داشته باشید بهتر است بدانید. معمولا بعد از این که کار چیدن دیوار نما تمام می شود . سنگ را به اندازه دو الی سه سانت از دیوار به صورت موقت دور نگه می دارند و بعد فاصله ایجاد شده را به واسطه دوغاب یا ملات پر می کنند. با این کار معمولا ردیف اول سنگ ها چیده می شود. سپس باید صبر کرد تا ردیف اول به خوبی خشک شود. بعد از خشک شدن باید دوباره سنگ ها را بر روی ردیف اول قرار داد و دوباره پشت آنها را به واسطه ملات پر کرد. به همین ترتیب می توان تمام سنگ های نما را نصب کرد.

روش های چسباندن سنگ نمای کنده شده کدامند؟

برای چسباندن سنگ نمای کنده شده معمولا از دو روش استفاده می کنند که ما در اینجا آنها را بیان کرده ایم.

استفاده از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان

اولین و بهترین روشی که برای چسباندن سنگ نما همیشه پیشنهاد می شود استفاده از پیچ و رولپلاک سنگ نما می باشد. زیرا با استفاده از این روش می توان به راحتی سنگ های ریزش کرده از نما را دوباره بر روی آن قرار داد.

استفاده از چسب

روشی دیگر که برای چسباندن سنگ های ریزش کرده از نما مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از چسب می باشد. با استفاده از این روش می توان هم سنگ های کوچک و هم سنگ های بزرگی که از نما جدا شده اند را دوباره بر روی نما قرارداد. در این روش احتمال شکسته شدن سنگ ها بسیار کم می باشد.





:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 دی 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: