جلوگیری از شل شدن سنگ نما با پیچ رولپلاک نما با طناب
نوشته شده توسط : گل نسیم

جلوگیری از شل شدن سنگ نما با پیچ رولپلاک نما با طناب

جلوگیری از شل شدن سنگ نما با پیچ رولپلاک نما با طناب

سنگ نمای ساختمان همیشه نقش مهمی در زیبا دیده شدن آن دارد. به همین خاطر اگر کوچکترین مشکلی برای آن به وجود آید. ممکن است کل زیبایی ساختمان از بین برود.

همین امر موجب شده است افراد هنگامی که سنگ نمای ساختمان آن ها شل می شود. به دنبال راهی باشند تا آن را اصلاح کنند و بسیاری دیگر نیز به دنبال راهی هستند. تا بتوانند از شل شدن سنگ نمای ساختمان خود جلوگیری کنند.

معمولا راه های زیادی برای جلوگیری از شل شدن سنگ نما وجود دارد. که بهتر است حتما با آنها آشنا شوید. برای افرادی که به دنبال تعمیر سنگ نمای ساختمان خود هستند. مراجعه به شرکت کفساب پلاس در این زمینه بهترین راه می باشد. چون شرکت کفساب پلاس متخصص ترین افراد را در اختیار دارند و می توانند به بهترین نحو ممکن سنگ نمای ساختمان شما را تعمیر کنند. استفاده از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست همیشه یکی از بهترین راه های محافظت از سنگ نما بوده و هست.

علت افتادن سنگ نمای ساختمان

برای این که بتوانیم از سنگ نمای ساختمان خود در برابر ریزش محافظت کنیم. ابتدا باید با دلایل ریزش و عواملی که موجب وقوع چنین چیزی می شوند به خوبی آشنایی پیدا کنیم. به همین دلیل ما در اینجا مهم ترین علت های ریزش سنگ نمای ساختمان را برای شما بیان کرده ایم.

خشک شدن سریع سیمان

به احتمال زیاد خیلی از شما نیز با این حالت روبه رو شده اید که سنگ نمای ساختمان شما خیلی زود ترک برداشته است. یکی از مهمترین علت های وقوع این حادثه معمولا این است که هنگامی که ملات سیمان را درست میکنیم به سرعت آب خود را از دست می دهد.

چون در حالت عادی باید ملاتی که در پشت سنگ نما قرار میگیرد به مرور زمان رطوبت خود را از دست بدهد تا کاملا یک دست شود . به همین خاطر همیشه توصیه می شود تا چند روز بعد از انجام سنگ کاری آب به پشت آنها بپاشید. زیرا در این صورت اگر ملات حتی به خاطر وزش باد نیز رطوبت خود را از دست بدهد دوباره به وسیله پاشش آب رطوبت خود را به دست می آورد.

عدم ایجاد درز انقباضی

گاهی کاشی کاران به خاطر نداشتن مهارت برای سنگ نمای ساختمان ها درز های انقباضی ایجاد نمی کنند . این کار باعث می شود حجم سیمان بسیار زیاد شود و باعث ایجاد ترک های بسیار زیادی برروی سطح کار شود. به همین دلیل همیشه افرادی که در این زمینه تخصص دارند توصیه می کنند در هر پنج متر باید حداقل یک درز به اندازه ۵ سانتی متر وجود داشته باشد. در غیر این صورت شما شاهد ترک برداشتن سنگ نما و ریزش آن خواهید بود. چون درزی وجود ندارد تا سیمان از طریق آن کاهش حجم پیدا کند.

به احتمال زیاد بسیاری از شما تصور کنید که وجود چنین درز هایی باعث میشود بین سنگ ها شکاف و ترک بیشتری به وجود آید. اما بهتر است بدانید اگر چنین درز هایی به واسطه چسب های مخصوص پر شوند به هیچ وجه چنین مشکلی به وجود نخواهد آمد.

عدم استفاده صحیح از مصالح ساختمانی

ملات همیشه نقش بسیار زیادی بر ماندگاری سنگ نمای ساختمان دارد چون اگربه خوبی درست نشود. می تواند به راحتی باعث ریزش سنگ نما شود و حتی دیگر نتوان به واسطه پیچ و رولپلاک سنگ نما نیز آنها را محکم کرد.

بنابراین اگر می خواهید اقدام به سنگ کاری کنید باید حتما به طریقه درست کردن ملات توجه زیادی بکنید. چون اگر آب ملات زیاد باشد موجب می شود سیمان به سرعت آب خود را از دست بدهد. همچنین اگر آب ملات نیز کم باشد مشکلات زیادی برای سنگ نما به وجود خواهد آمد. بنابراین اگر قصد دارید اقدام به سنگ کاری نمای خود بکنید به مقدار آب ملات توجه ویژه ای داشته باشید.

استفاده از ماسه خاکی

یکی از اصلی ترین موادی که باعث می شود سنگ نمای ساختمان ماندگاری زیادی پیدا کند استفاده از خاک در ترکیبات ملات آن می باشد . اما متاسفانه امروزه برخی از نما کار های غیر حرفه ای به جای استفاده از خاک از ماسه استفاده می کنند.

بهتر است بدانید استفاده از ماسه در تهیه ملات باعث می شود کیفیت آن به شدت کاهش پیدا کند و ماندگاری آن تاحد زیادی پایین بیاید. چون استفاده از ماسه تنها موجب می شود فقط اولین لایه برروی سطح بچسبد.

اگر به دنبال راهی هستید تا بتوانید بدون استفاده از پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان مقاومت سنگ نما را افزایش دهید بهتر است به جای ماسه در ساخت ملات از چسب بتن استفاده کنید.

سنگ کاری بر روی سطح نامناسب

بهتر است بدانید معمولا ملات سیمان بر روی بعضی از سطوح چسبندگی خوبی ندازد برای مثال: ملات برروی سطوحی مانند: پلاستیک و فلز ماندگاری بالایی ندارد و در نتیجه پایان کار ما نتیجه دلخواه را کسب نخواهیم کرد. همین امر موجب شده است که بسیاری از نما کاران حرفه ای برای این که از ترک خوردگی سنگ نما جلوگیری کنند برروی سطوح فلزی رابیتس قرار می دهند. چون این تنها راهی است که موجب می شود سیمان بر روی سطوح فلزی ماندگار بماند.

نشست ساختمان

نشست ساختمان نیز یکی دیگر از مهم ترین دلایل ریزش سنگ نمای ساختمان می باشد. بهتر است بدانید همیشه مهندسان عمران توصیه می کنند. که ساختمان خود را بر روی خاک به خوبی مستحکم کنید و فنداسیون و پی ریزی آن را نیز به بهترین نحو ممکن انجام دهید. تا در آینده ساختمان شما دچار نشست نشود.

زیرا در غیر این صورت ساختمان نشست پیدا می کند و همین امر موجب میشود تا نمای آن ترک بردارد و سنگ نما دچار ریزش شود. ریزش سنگ نمای ساختمان می تواند بسیار خطرناک باشد. چون اگر در ساخت نما از سنگ های سنگینی مانند گرانیت که وزن زیادی دارند استفاده شود هنگام ریزش می توانند خسارت های مالی و جانی زیادی برای صاحب ساختمان به وجود آورند. بنابراین هنگام ساخت ساختمان حتما باید به این موضوع توجه شود.

انتخاب جنس سنگ نامناسب

یکی دیگر از مهم ترین دلایل ریزش سنگ نمای ساختمان انتخاب نامناسب سنگ می باشد. به عنوان مثال سنگ مرمر به هیچ وجه برای نما مناسب نیست چون براثر عوامل طبیعی مانند: گرما، سرما و رطوبت بازتر میشود و از ملات سیمان جدا می شود . به همین خاطر به هیچ وجه انتخاب مناسبی نیست. اگر قصد سنگ کردن نمای ساختمان خود را دارید بهتر است ابتدا به شرایط آب و هوایی منطقه سکونت خود توجه کنید سپس اقدام به خرید سنگ مناسب برای ساختمان کنید.

چسباندن سنگ نمای کنده شده

هنگامی که بخشی از سنگ نما به خاطر ریزش آن کنده می شود باید خیلی سریع اقدام به چسباندن آنها بکنید . چون در صورتیکه سنگ های کنده شده چسبانده نشوند نما جلوه ای بسیار زشت خواهد داشت.

یکی از بهترین راه هایی که همیشه افراد متخصص در این حوزه برای چسباندن سنگ های کنده شده نما پیشنهاد می دهند. این است که برای محکم کردن سنگ ها از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست استفاده کنید. چون به واسطه این کار می توان به راحتی سنگ های کنده شده را به خوبی و برای همیشه برروی نما ثابت کرد. بدون این که آسیبی به سایر سنگ های نما وارد شود.

خسارت ناشی از افتادن سنگ نمای ساختمان

افتادن سنک نمای ساختمان باعث ایجاد خسارت های فراوانی برای صاحبان ساختمان می شود که بهتر است با آنها آشنا شوید.

خراب شدن سنگ نما

همانگونه که میدانید معمولا اگر افراد بخواهند نمای ساختمان خود را سنگ کنند باید هزینه زیادی پرداخت کنند. چون هم باید هزینه خرید سنگ را پرداخت کنند و هم هزینه دستمزد کاشی کاررا. به همین خاطر هنگامی که سنگ نمای ساختمان دچار ریزش میشود اگر میزان ریزش زیاد باشد و با تعمیر درست نشود صاحب ساختمان مجبور به دوباره سنگ کردن نما میشود و دوباره باید هزینه زیادی را پرداخت کند.

خسارت های مالی دیگر

علاوه بر موارد بیان شده در بالا اگر سنگ نمای ساختمان بر روی ماشین های پارک شده و در حال عبور از کنار ساختمان ریزش کند می تواند تقریبا آنها را به طور کامل از بین ببرد. بنابراین در این صورت صاحب ساختمان به خاطر توجه نکردن به وضع ساختمان خود مجبور به پرداخت هزینه ماشین ها و دیگر وسایل نقلیه ای می شود که براثر ریزش سنگ نما آسیب دیده اند.

خسارت های مالی

یکی از مهم ترین خطراتی که ریزش سنگ نما دارد ریزش آن برروی عابران در حال عبور و افرادی می باشد. که در پایین ساختمان قراردارند. چون معمولا سنگ های نما از ارتفاع بسیار بالا به پایین سقوط می کنند. می توانند باعث مرگ و نقص عضو افراد شوند. در این صورت نیز مسئولیت چنین اتفاقی برعهده صاحب ساختمان می باشد.

چگونه هنگام ریزش سنگ نما از سازنده شکایت کنیم؟

در بسیاری از مواقع هنگامی که سنگ نمای یک ساختمان ریزش می کند و باعث به وجود آمدن خسارت می شود. افراد دقیق نمی دانند که چگونه از سازنده ساختمان شکایت کنند.

بهتر است بدانید شکایت از سازنده ساختمان قوانین خاص خود را دارد. زیرا سازنده ساختمان بعد از تکمیل ساختمان به مدت ۱۰سال باید ایمنی ساختمان را تضمین بدهد.

اگر ریزش نما در این مدت باشد. افراد می توانند از سازنده ساختمان شکایت کنند. اما اگر ریزش نما برای مثال بعداز ۱۵سال بعد از ساخت باشد. باید از ساکنان و صاحبان کنونی ساختمان شکایت شود.

زیرا بعد از ۱۰سال مسئولیت امنیت ساختمان بر عهده صاحبان آن می باشد و در صورت مشاهده هرگونه مشکلی در سنگ نما باید آن را به واسطه پیچ و رولپلاک سنگ نما محکم کنند . بنابراین هنگام شکایت حتما به این موضوع توجه کنید. اگر ریزش قبل از ۱۰سال بود حتی میتوانید با مراجعه به سازمان نظام مهندسی از ناظر کار نیز شکایت کنید.

تثبیت سنگ نما

افرادی که ساختمان های آنان دارای نما های سنگی می باشند باید حتما همیشه به فکر تثبیت سنگ نمای ساختمان باشند. چون در غیر است صورت ممکن است برای آنان مشکلات زیادی به وجود آید. تثبیت سنگ نما به روش های مختلفی امکان پذیر است. اما می توان گفت بهترین و مطمئن ترین راه استفاده از پیچ و رولپلاک نما در تهران می باشد. چون با استفاده از این روش می توان به راحتی تمام سنگ های نما را به صورت تک به تک به لایه زیرین آنها برای همیشه بچسبانیم. استفاده از پیچ و رولپلاک نما حتی باعث می شود سنگ نما براثر طوفان و زلزله نیز ریزش نکند.

پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان

بسیاری از افراد با پیچ رولپلاک سنگ نما آشنایی ندارند. اگر شما نیز جز این افراد هستید. بهتر است بدانیدپیچ و رولپلاک نما در تهران یکی از بهترین روش هایی می باشد که باعث میشود سنگ نمای ساختمان برای همیشه ثابت بماند . در این روش سنگ های نما به واسطه پیچ و رولپلاک به خوبی به ملات پشت آنها می چسبند.

چون معمولا افرادی که این کار را انجام می دهند به واسطه سوراخ های ریزی که بر روی سنگ ها ایجاد می کنند باعث می شوند به گونه ای همه سنگ ها علاوه بر ملات پشت آنها به هم نیز وصل شوند. با استفاده از این روش دیگر نیاز نیست بابت ریزش سنگ نما نگران باشیم. چون این روش باعث می شود سنگ ها برای همیشه برروی نما ماندگار بمانند.

سنگ هایی که از نما می افتند چگونه باید ترمیم شوند؟

بسیاری از افراد هنگامی که سنگ نمای آنها دچار ریزش میشود بسیار نگران می شوند. اما بهتر است بدانید بعد از ریزش سنگ نما شما باید به شرکت کفساب پلاس در این زمینه مراجعه کنید. چون این شرکت ها کارشناسانی به محل ساختمان شما اعزام می کنند تا سنگ های افتاده از نما را بررسی کنند.

اگر میزان خسارت های وارد شده به سنگ ها زیاد نباشد می توان آنها را با استفاده از پیچ و رولپلاک نما در تهران دوباره چسباند. اما اگر بسیار آسیب دیده باشند دیگر نمی توانیم از آنها استفاده کنیم و باید بگردیم و سنگ هایی مشابه با سنگ های نمای خود را پیدا کنیم و جایگذین سنگ های افتاده بکنیم.

پیچ رولپلاک نما با طناب

در گذشته برای این که افراد بتوانند سنگ نمای خود را پیچ و رولپلاک نما کنند مجبور بودند داربست نصب کنند که این کار به شدت وقت گیر و هزینه بر بود. به همین خاطر امروزه این روش تقریبا منسوخ شده است و پیچ رولپلاک نما با طناب به طور کلی جایگذین آن شده است. پیچ رولپلاک نمای ساختمان با استفاده از طناب میتواند بسیار به صرفه تر و ایمن تر باشد. در این روش دیگر نیاز به نصب داربست نیست و امکان سقوط افراد نیز بسیار کم می باشد. بنابراین انتخاب پیچ و رولپلاک نما با طناب یک انتخاب کاملا عاقلانه می باشد.





:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: